Sir Winston
Har precis kommit hem från "mutmiddag" på Sir Winston... gissa om det var gott och gissa om jag är mätt :o) mmmmmmm :o)
Förrätt:
Chèvre – Gratinerad getost på bröd, en liten sallad, allt toppat med balsamico och honung
Varmrätt:
Grillat oxfiléspett - av svensk oxfilé och grönsaker, serveras med pepparsås och bearnaisesås. Friterad klyftpotatis
Efterrätt:
Päron/Lakrits – Päronpannacotta
som serveras med hemgjord lakritsglass
RÖTT VIN, fylligt & kraftfullt:
Stefano Accordini Ripasso Acinatico, Valpolicella,Veneto, Italien.
I byn Pedemonte, i centrala Valpolicella ligger vinfirman Stefano Accordini. Det är ett modernt vineri med den senaste teknologin. De klassiska druvorna som ingår i ripasson är Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone och Molinara. Vinet är tillverkat på klassiskt sätt och det är när andra jäsningen sker tillsammans med pressresterna från vinfirmans Amarone. Vinet är fylligt med inslag av lakrits, björnbär, moreller och choklad i en lång eftersmak.
Guuuu jag skulle lätt kunna vänja mej vid detta :o)
Förrätt:
Chèvre – Gratinerad getost på bröd, en liten sallad, allt toppat med balsamico och honung
Varmrätt:
Grillat oxfiléspett - av svensk oxfilé och grönsaker, serveras med pepparsås och bearnaisesås. Friterad klyftpotatis
Efterrätt:
Päron/Lakrits – Päronpannacotta
som serveras med hemgjord lakritsglass
RÖTT VIN, fylligt & kraftfullt:
Stefano Accordini Ripasso Acinatico, Valpolicella,Veneto, Italien.
I byn Pedemonte, i centrala Valpolicella ligger vinfirman Stefano Accordini. Det är ett modernt vineri med den senaste teknologin. De klassiska druvorna som ingår i ripasson är Corvina Veronese, Rondinella, Corvinone och Molinara. Vinet är tillverkat på klassiskt sätt och det är när andra jäsningen sker tillsammans med pressresterna från vinfirmans Amarone. Vinet är fylligt med inslag av lakrits, björnbär, moreller och choklad i en lång eftersmak.
Guuuu jag skulle lätt kunna vänja mej vid detta :o)
Kommentarer
Postat av: Anita
Vem mutade vem - om man får fråga??
Trackback