Ny städat

Jaha nu är det städat och snyggt. Först body pump och sen laga mat och så städa hela lägenheten då blir man en aning slut i kroppen om man säger så
Nu orkar jag inget mer.... joo jag ska ringa min snutt och säga god natt det orkar jag nog



Sov sött                  image68

Tröttast

Kort blogg....Jag är så trött!... Helt slut på dagarna. jäspar och kan inte hålla ögonen öppna. För att inte tala om kvällarna jag har redan sovit en sväng i soffan så  jag tänkte att jag skulle hinna skriva en snabbis innan jag svimmar av utmattning...Helt vansinnigt!

Va i hela beror det på!
Plötslig spädbarnsdöd har jag hört talas om men inte plötslig medelålders trötthet. Jag har nog plötsligt gått och blivit last gammal...eller nått
I morgon ska jag iaf på dildoparty det kanske livar upp :o)

Natti natti
/Nu kryper jag ner  *gäsp*

Mime



Kolla in den här videon ....otoligt skickligt :o)

Morsdags Fika på stocketitt

I dag blev jag bjuden på morsdagsfika på Stocketitt i stålande solsken och en enorm utsikt över vårt vackra Jämtland

Jämtland Jämtland jämt och ständut!!! 


Efter vi svullat i oss en massa gott åkte vi till morr morr med en blomma och fikade lite till så nu är vi så mätta så vi ska bara fika lite i kväll :o)

Jag bjuder er på lite fina bilder från en mysig eftermiddag.. Håll till godo!


 

Mor och döttrar

image61


     

Det är Linnéa som är mästerfotografen. Visst är hon dutti!
Klicka på bilderna så blir dom större





 


Morsdag

Grattis alla mammor! Vi har klarat oss ett år till


image60

Friskvård

I onsdags hade vi friskvårds halvdag på jobbet!
Det har aldrig hänt under mina 20 år i landstinget. Helt underbart!
Efter lunch så samlades vi i Björkbacka parken. Solen strålade från en klarblå himmel och joggingskorna va på.
Vi blev bjuden på en lagom svår tipspromenad i skogen varvad med lite stretch. Hur underbart som helst!
Efter promenaden så drack vi kaffe och åt en smarrig macka i solskenet.
Det kändes som jag skolkade men får inte ha det så bra och samtidigt få betalt :o)

I kväll blir det sponsor middag. Med fyrhjulingar och team 62. Jag har lovat att hjälpa till så det är väl bara att sadla om och åka dit så fort Tony kommer hem!

                  
Klicka på bilderna om du vill studera vrålåken/fartdårarna lite närmare!

Body jam

image57


Body Jam är ett 55 minuters träningspass med de coolaste movesen till den senaste musiken. Passet är perfekt för dig som älskar att dansa och släppa loss, och samtidigt vill ha effektiv konditionsträning. BJ förbättrar hjärt- och lungkapaciteten, bränner massvis med kalorier, ökar din kroppskontroll, förbättrar din koordination samt taktkänsla och musikalitet. Vi byter koreografi och dansstilar var tredje månad.


image59

Varför stjäla mobiler?

Hur idiotiskt är det att tro att man kan använda stulna mobiler! Det är knappast någon som kan ha missat att man naturligtvis spärrar både sim kort och hela mobilen om den kommer bort.
Visserligen så tappade Lovisa den på skolan och någon där kanske tror att den går att använda. Tji fick dom!

Det är andra gången den blir stulen. Förra gången så gick det så långt att hon som tog den blev dömd för stöld, 15 år gammal. Varför ljuga!? Man kommer inte långt med det i livet!

Mobilen gled ur Lovisas ficka. Tio min senare upptäckte hon att den va borta, hon skyndade sej tillbaka men telefonen va naturligtvis inte kvar.
Hon ringde och någon svarade och la sen på. Hon ringde två ggr till den andra gången så va det upptaget sen va telefonen avstängd Jäkla snorungar ge tusan i andras grejer. Jag blir tokig! Dagens ungdom har inte mycket respekt för varken sej själva eller andra.

Jag tycker att ungdommar/ungar ska få betala skatt det är ju faktiskt dom som förstör mest!
Det känns surt att dom inte kommer att fatta hur idiotisk det är att stjäla och förstöra och att det är faktiskt dom som får betala sin egen skit så fort dom börjar jobba eller ännu värre andras.

Jag är iaf jäkligt trött på att betala för andras ungar. Jag köper inte mobiler, dvd filmer och annat för att andra barn ska ha. Jag har ju knappt råd att ge mina det dom behöver.

Arrgghh! Arg och ledsen!


Ensamma kudden

Snart blir det tomt bredvid min kudde. Dom behöver Tonys i expertis Hudiksvall i en hel månad. Trist samtidigt som det är ganska skönt att slippa slåss om datorn :o)

image56

Vi har 3 st. och det är alltid jag som blir utan. Det kan visserligen bero på att jag inte är lika sugen som resten av familjen. Mitt liv besår av annat än att sitta här. Men ibland så är det skönt att få drömma sej i väg i cyberrymden ett tag.
Skriva lite, kolla in alla roliga filmer, musik och bloggar, Man lär sej mycket ska ni veta :o) både nyttiga saker och mindre nyttiga.

Aj

Synden straffar sej själv eller hur va det nu det va?


     image60   AJ ont där!
BEHÖVER image61

OCH
image59




Step int.

image53

Step Intervall: Enkla stegkombinationer på stepbräda som varvas med olika styrkeövningar. Vi jobbar med 5minuters intervaller, där kondition och styrka avlöser varandra. Styrkeövningarna är för de största muskelgrupperna och body -bars eller kroppstyngden används som motstånd. Detta steppass är det enklaste vi har koordinations - mässigt. Passet avslutas med 5-10 minuters stretch. Varje instruktör sätter sin prägel på passet.

image54

Better Bodies

Jaha! Just nu är det nog inte roligt att vara man i det här hushållet :o) Han gör det bra min guube. Det är ju så att när tjejer/damer bor i hop brukar oftast deras "period" hamna ungefär på samma vecka varje månad. Fråga mej inte varför men så är det!

I går va vi på stan och röjde. Jag behövde ett par nya träningsbyxor
Jag har nämligen märkt att jag är helt unik på fristilen mina gamla Nike cyckelbyxor. vilket är ganska coolt men jag köpte dom för ca 8/9 år sen så det kanske är på tiden att jag införskaffar mej ett par nya så det gjorde jag.

Ett par långa svarta Better Bodies braller då behöver man inte va så noga med att raka benen heller och vet ni! jag stod med ett par medium i provhytten. Jag i ett par medium och dom passade! men jag tog ett par large för säkerhetsskull.
Men lite coolt va det!
Dyrt som stryk är det med träningskläder 600 spänn för ett par spandexbraller men gör man som jag och har dom i 8 -10 år så kanske det inte blir så dyrt i längden.

Better Bodies Hollywood Widepant Jäälar va flashigt det låter :o)

image52



Nu hade jag tänkt att putsa fönstren i vardagsrummet men jag har tur, regnet öser ner!  :o)

relaxed

Ledigt igen...Ahhh Livet är härligt! :o)
Har kompledigt på fredag så då blev det en liten långledighet till och snart är det semester. Fyfarao vad jag är ledig. Det är det som är det bästa med våren många röda dagar och att ha hela sommaren framför sej


 

Det är alltid skönt att känna sej avslappnad

image51


Förra ggn jag va på body pump så lärde jag mej ett nytt uttryck
Kamikaze toalettbesök.
 Det är när man har sån träningsvärk i låren så man inte kan sätta sej utan ramlar brutalt ner mot toastolen likt en självmordsbombare
Jag va på body pump i går räkna ut resten själva :o)

Ha det så gott nu ska jag ut och lapa SOL!

Bilder

När jag satte i minneskortet från kameran poppade det upp en massa roliga kort. Bla bilder som jag och Lovisa tog i bilen på väg hem från Örebro.
Vi övade oss för att bli stjärnfotografer Snygga bilder heller hur?!

image45


     
 

party

I fredags va min stora lilla syster här och hälsade på vi drack en massa rötjut och pratade till halva natten.  Det är härligt att få prata en massa skit och proppa öronen fulla av vad Linda har haft för sej sen sist. Riktigt tjejsnack alltså.
Tony försvann ganska snabbt. Han ville inte va med oss konstigt :o)
Karlar förstår sej inte på det viktiga i att prata tills munnen håller på att hoppa ur led

Och i lördags kväll partade jag ännu mer. Vilken jäla fest :o)  God mat, Rolig underhållning över 100 trevliga människor och obegränsat tillgång till "vattenhålet"
Dansa gjorde jag oxå!
Min stackars kropp blev  helt desorienterad av allt nöje den fick utstå men det va på tiden så det är inget synd om den.

Joo i söndags så va det synd om min kropp och min stackars lilla knopp aj aj aj
Hur orkade man festa jämt när man va yngre jag bara frågar! Nu fixar jag knappt en lättöl till maten utan att bli dödssjuk

Tog lite bilder när Linda va här i fredags eller, den här bilden tog jag när hon va på väg hem i lördags mitt på dan :o)


Snygg Va!

image44

Torsdag

I går började vi att träna igen :o) Det har varit ett litet uppehåll med operationer och förkylningar. Men nu är vi på G i gen. Body jam ...Nya koreografin va svår men rolig.
Såg att dom har lagt in bilderna från afron Fristilen
Linnéa och jag syns lite i spegeln på första bilden till vänster
Jag i svart t-tröja och svarta cykelbyxor Linnea i grön t-tröja och på sista bilden långt till höger bakom och precis framför pelaren. Lite lagomt så där. Det finns inte en människa som kan veta att det är vi om dom inte vet att vi ska vara där *skratt*

På lördag ska jag på release party. Jag har en arbetskamrat som släppt en skiva. Kan bli riktigt trevligt. Underhållning mat och så får vi en varsin CD.
Tyvärr missar jag melodifestivalen men hur ofta får man gå på release party

Ja det ska vara på mitt eget då, När jag släpper min singel som jag ska spela in..nångång.
Tänkte att jag skulle gå ner lite i vikt först, för dom tänkte nämligen filma och göra en musikvideo samtidigt  å då vill jag inte fladdra så mycket..men det verkar som det går åt fanders. Jag får nog strunta i hur tjock jag är om det ska bli nån CD. Fick den i 40 års present av Tony och det va ju ett tag sen...

Kiss & bajs

Kramdjuren KISS & BAJS. Jag vill ha en av varje...
Dom är bara fööör söta :o)
image42
Va får dom allt ifrån! Och hur hittar jag det *skratt*
Klicka här!

Knarkar nästet

image41


Vi ska nog flytta till ett knarkar näste va sägs om det? *skratt*

Det har varit ett annat hus till salu som vi skambjudit på och nu verkar det som vi får det...jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen.
Det är bra planerat och går att få till jättefint  men huset är så jäkla slitet, gammalt och framförallt skitigt, smutsigt och äckligt.
Men tydligen är det så att ingen mer än vi är intresserade. Konstigt va? :o)
Min gubbe ska prata med mäklaren i morgon så får vi se om köparen accepterar vårat skambud. Och saneringskrav.

Nu ska jag ringa Room Service och fråga om Matias och Jonnie vill spela in en ny halvårs serie i vårat hus!
jag vill det iaf!

Livet är hårt

Jobba jobba jobba................Äta middag, dö i soffan, slinka in hit en sväng!
Så kul va min dag i dag!

Naturligtvis så kom rikast i världshistorien och la bud på huset...varför blir jag inte förvånad *suck*
Nu har vi hållit på i snart två och ett halvt år och leta.
Kraven har sjunkigt med tiden och snart är jag beredd att flytta till en husvagn i kluk bara vi flyttar och varifrån kommer alla jäkla människor med stora gårdar att sälja och få massor med pengar att lägga in i ett litet göllit radhus som jag vill ha. jag bara frågar! Tar dom inte slut snart?!

Jag vet att man normalt börjar med att köpa en etta och sen sakta avancerar uppåt genom livet men nu är det så att mitt liv började om mitt i och då hamnade jag på noll igen.
Sånt som händer (och tur va väl det) men det är trist när man inte kan spela med samma kort som resten av jämtarna.

Eller så är det så att jag/vi inte är beredd att betala hur mycket som helst bara för att bo jag vill gärna leva oxå och då backar jag när priserna far i väg så desperat har jag inte blivit än iaf.

I morgon köper jag mej en Triss... "Hämska pängar mytche hämska pängar... Tyck du om hämska pängar?
Vad är det för film?  tihi tihi :o)



image40

Dans

Ikväll va 3 generationer, mormor, mamma och storasyster och tittade på sin dansfantom på Dawes vår avslutning
Lovisa va bäst av allihopa, så är det bara :o)
 
Jag hade sparat med att köpa biljetter i och med att jag inte viste om hon skulle klara av att dansa så vi hamnade längst fram. Det blev lite underlig vinkel när jag skulle filma ,
Underifrån och väldigt nära ...

Ja ja det blir från olika vinklar från år till år. Räknade just på hur många meter dansfilm jag har och jag har varit med på mer än tio uppvisningar så det va dags för en annorlunda vinkel i år!
2007 va året underifrån. Lovisas kommentar va bara. Tur att jag inte hade kjol :o)
Jag säger bara - insidan av näsan såg fin ut Lovisa!

image38

Huset

Jaha nu är det dags att bli besviken igen!
Nu har vi kärat ner oss i ett radhus som troligtvis kommer att gå för mer än vi har råd med. Det är Inte drömhuset direkt, men nästan. Bra med utrymme och en liten plätt att grilla på alldeles lagom.


image36 

Va på visning i dag och det skulle passa oss ganska bra faktiskt.
Så nu måste vi lägga upp en strategi!
Om vi ska lägga ett bud på kåken så måste vi komma på hur vi ska kunna bomhota alla andra som ev kommer att lägga nått bud.

Be afraid be very afraid :o)

Fredag igen!

Lovis och jag är hemma i dag och bara myser. Det va ett tag sen jag va hemma med sjuka barn så det känns lite lyxigt.

image32

Lovisa mår bara bra för er som undrar så det blir nog uppvisning till helgen. Hon ska gå på genrepet i kväll, men bara titta, så får vi väl se. Det som kan hända är att det börjar störtblöda om hon anstränger sej för mycket. Men hon vet om att hon måste ta det lugnt så det ordnar sej säkert.

Undra vad jag ska göra i kväll? Tony ska på party med Takida. Det är nån mutmiddag som jobbet bjuder på så i kväll blir jag själv. Jag kanske ska passa på att ordna mej ett hemma spa.....mmm.. Bra idé!

Hjälten

image31

Nu är vi hemma och vi överlevde båda två Lovisa va en hjälte. Allt gick som på räls till hon försökte äta en köttbulle efter op. Då kom syndafloden. Precis när vi fick besök av Storasyster och Tony.

Det är hårt när man måste kräkas och har en ny opererad näsan. Varje gång hon ulkade började det störtblöda. Då va det synd om min Lovis! Och hennes stora syster va det oxå synd om. Linnea blev alldeles förtvivlad när hennes lilla syster bara blödde och kräktes.

Men fram över kvällen och med lite socker dropp i systemet så lugnade det ner sej och hon somnade som en stock och i dag är vi hemma. Hon är fortfarande lite blek om nosen men söt som alltid.

Det är tur att man kan plocka fram superkrafterna när ens lilla snutta ska genomgå en sån sak och behöver varje cell av sin mor. Och Jag fick inget lugnande och ingen bedövning heller :o)
Fast ska ärligheten fram skulle jag behövt stora mängder när dom hade sövt henne inne på opsalen och jag måste gå ut. Då sved det hårt i modershjärtat.
En baksida av att jobba inom vården är att man vet allt som kan gå fel och att doktorerna tyvärr inte alltid är gudar.

Nääe nu ska jag laga nån smarrig middag till min hjälte och pyssla på henne i kväll och en dag till minst :o)

Näsan

I morgon bär det av! Lovisa ska operera sina näsmusslor. Jag visste inte heller vad det va. Därför har jag letat fram den här bilden så både jag och du kan få veta lite mer.
Nu ska det iaf bli lättare för Lovisa att andas och inte snarka så högt på nätterna :o)

image28
                                                 

Näsans delar

  1. Pannhåla (sinus frontalis)
  2. Silbenshåla (sinus ethmoidalis)
  3. Mellersta näsmusslan
  4. Mellersta näsgången
  5. Nedre näsmusslan
  6. Nässkiljevägg
  7. Ostium
  8. Dränageväg
  9. Käkhåla (sinus maxillaris)

Det blir en natts övernattning på barn jag och Lovis får ett eget rum med tv dvd/video vilken lyx va! Hoppas allt går bra och att hon inte får så ont efteråt det är nämligen vår show på Dawes till helgen men vi får se hur pigg hon är eller om vi kanske måste hoppa över det i år.


/Puss på nosen och önska oss lycka till

Valborg

Vintern rasat ut bland våra fjällar, drivans blommor smälta ner och dö!


image26


Vårvindar friska leka och viska,Lunderna kring, likt älskande par!



 
image27


Sköna maj välkommen till vår bygd igen!  


RSS 2.0