Hej å hå!

Today är en ny dag! Nu laddar jag med tre baljer kaffe. I dag ska jag agera flytt tant :o)

Jag kanske måste grunda med ett par värktabletter till min arma kropp oxå .o/
Japp så gör vi Better safe than sorry!
Hej hopp sockertopp

Seger!

Läs hans sista inlägg! MYCKET bra!
Snacka om att vinna högsta vinsten!

Det är så lätt att glöma bort att livet är det vi har här och nu!
Något som vi ska vara jäkligt glada att få ta hand om!

Läs!

http://ikroppenmin.blogspot.com/

Lördags blogg

Sitter här och mular i mej en macka och surplar på en kopp kaffe och funderar på vad vi ska hitta på i dag.
Vi måste åka till badrumms affären och inhandla fötter till handfatet och kolla på ett högskåp

Studerar vädret... kallt och blåsigt! Nästan alla löv har fallit av träd och buskar. Mina smultronplantor har äntligen slutat att blomma hahaha helt ortoligt dom har faktiskt blommat tills nu.

Jag har fortfarande toalettstolen i vardagsrummet...
Nästa helg ska vi hjälpa syrran att flytta men helgen efter det, alla helgons helg, åker jag till Sth och när jag kommer hem är badrummet i stort sätt klart, golv väggar, toalett sto, mm, mm. Nice! :o)

Nääe en kast i duschen and away we go!!!! 

sjuk

Det värsta med att vara hemma och vara sjuk är att det är så tråkigt...och man orkar ju inte göra nått heller vilket gör det ännu tråkigare

BLÄÄÄ! 

Kanske en film kan pigga upp.....


Höstfint

Höstfint på framsidanOch på baksidan :o)


Nytt till nybadrummet

Jag kunnde inte hålla mej längre.. Jag var bara tvungen att köpa handukarna och mattan jag har tittat på så länge och ältat och vältat. Köpa eller inte köpa
 
Nu höll dom stora handukarna på att ta slut så då slog jag till fast vi inte ens har väggar och golv..men visst är dom snygga :o)Inredningen står fortfarande i vardagsrummet men man kan ju se ändå hur snyggt det blirFREEEEDAG!!!
Bodil

Nu är Bodil på plats och till helgen ska vi mata henne med grejer!


Titta va det paaaassar! :o)

Mat är bra!

Hittade lite kort från förra helgen när Emma var här och åt :o) Tänk hon är snart ett år. Vart tog det här året vägen?

Emma och Mamma AnnaMAAAT! Det är gott de!Nöjd tjej!OBS! Ser ni hur dom martchar med mitt kök :o)

Bortgjord x2

Man ska ju dela med sej av det goda så här kommer gårdagens ggr. två! :o)

I går morse satt jag här i vardagsrummet som vanligt vid datorn med morgonkaffet brevid och iklädd endast en t-tröja som jag sover i och joo ett par av mina stora sköna sovtroser hade jag faktisk oxå på mej.

Då det knackar på dörren. Jäklar tänkte jag...man ser rakt fram när man kliver in till oss och min datorplats hur bra som hellst så när andra knackningen kommer har jag kastat mej ur stolen och älgar genom vardagsrummet mot trappan för att gömma undan min sexiga lekamen på övervåningen men jag hinner inte riktigt fram utan dörren öppnas och jag lägger till med ett illvrål och grannen tittar förvånat på mej när jag slänger mej åt sidan och hysteriskt ränner upp för trappan...

Hur mycket rör sej inte på en 40+ något överviktig kvinna när hon skrikandes utan nästan något på kroppen rusar genom ett vardagsrum och upp för trappen? Hjälp!
Våran granne kommer aldrig att hälsa på oss igen! Jag har skrämt han för livet! 

Nere hör jag två karlar, min och grannen, skratta så dom nästan inte kunnde andas.
Jag tyckte inte det var lika kul kan jag lova ...pinsamt! 

När vi senare på dagen står i kö på Bygg max för att köpa penslar så kommer jag på att vi har glömt vitfärgen och jag går för att hämta den.

Vill bara inflika att jag har inte ens kammat håret den här dagen och har på mej byggarbetar stassen, vi ska ju iväg för att måla! Ingen fräching direkt!

Nåväl jag hittar burken men eftersom jag inte har glasögonen på och har bråttom att komma tillbaka till kön innan Tony betalat så läser jag koncentrerat på burken när jag skyndar mej tillbaka.
och går naturligtvis fram till fel karl och börjar närgånget fråga om han kan se om det är rätt färg..
Den raggningsrepliken gick inte hem kan jag säga! Han tittar bara på mej medans jag lite försiktigt säger oj då det var fel karl hehe pinsamt.

Och sen skrattar gubbarna i byggmax kön gott och jag ville krypa genom golvet....

Japp! så nu har jag bidragit till gubbskratt så det räcker för det här året...


Bodil

I dag hämtade vi upp Lovisa och for ut till Tonys jobb där våran snygga bod står och torkar. Vi grundade förra helgen och i dag blev det rött å vitt.

Lovisa har döpt henne till Bodil! Boden Bodil!

Hon blir så fin :o)Vi funderade starkt på att sätta ett hjärta på dörren hahaha! Förlåt Bodil! men du ser faktiskt lite ut som ett dass :o)

Kanske skulle dörren varit helvit?? Vad tycker ni? hmmm..nåja jag kan ju alltid måla om henne till sommarn!


Funderingar

När jag gick hem i fredags så går jag förbi hotell Clarion,  utanför håller dom på att lägga ny väg, kullersten som det är bortöver gågatan in mot stan.

Tre grabbar i förtiårs åldern låg på knä i sanden och knackade dit en och en sten.
Vilket jobb och tänk va kul! Varje gång man går förbi där kan man säga att det här har jag gjort, och längre fram den här kullerstenen har min farfar/morfar lagt!
Coolt en bit av dej finns kvar i stenarna...lääänge länge..

Det är väl samma känsla som man kan få om man är målare eller författare kan jag tänka mej.

När jag är borta så kommer mina nära och kära komma i håg mej men sen är det ingen som vet att jag överhuvudtaget stått på den här jordskorpan. Konstigt!
Så mycket och så länge som jag kämpat för att vi ska få en bättre plats att leva i och så allt bara borta Poff på en sek.

Nääe jag får väl göra ett mästerverk så jag gör ett rejält avtryck i historien. 
Det är ju lätt! haha


Lördag=ledig=vansinnigt skööönt! :o)

I dag ska vi nog åka till Tonys jobb och pyssla om våran lilla bod. Shit färgen är hos grannen, hoppas dom är hemma...

Boden ska iaf bli röd med vita knutar precis som huset. Det kommer att bli skitbra. Där ska jag ha gräsklipparen, jord och annat som man måste ha till trädgården som nu står och skräpar på altan.Bild google


:o)

Snart kommer Tony och grabbarna med fibo tresbo plattorna :o)

Men tyvärr måste vi ringa och påpeka att golvet inte riktigt blev som det ska, en stor bubbla och ogämnheter på golvet är inte kul speciellt om det är nylagt...

Så vi får väl se när vi kommer igång med väggarna.. Men det ska iaf bli spännande att se om dom ser ut som dom vi beställt :o)

Hej hej!

Hej alla små gullpluttar har ni saknat mej? :o)

Här är det fullt ös arbete, jobb, grovjobb ute och inne och lite zumba där i mellan. Det är ungefär så mina veckor ser ut.

Pappa har varit här och instalerat en strålkastare på baksidan som tänder vid rörelse. Jag kommer att skita på mej när strålkastaren går på om tex en liten katt smyger förbi.

Men det känns tryggt för nu är det så kolsvart ute och skulle någon stå utanför fönstret där jag sitter skulle jag inte ha en sportkepps att se den personen om han så tryckte näsan mot fönstret!

Men nu går inte det! för då får han en spott rakt i ögonen hehe...
Och jag kommer att bajsa i byxan!

Daddy in acctionRSS 2.0