Bortgjord x2

Man ska ju dela med sej av det goda så här kommer gårdagens ggr. två! :o)

I går morse satt jag här i vardagsrummet som vanligt vid datorn med morgonkaffet brevid och iklädd endast en t-tröja som jag sover i och joo ett par av mina stora sköna sovtroser hade jag faktisk oxå på mej.

Då det knackar på dörren. Jäklar tänkte jag...man ser rakt fram när man kliver in till oss och min datorplats hur bra som hellst så när andra knackningen kommer har jag kastat mej ur stolen och älgar genom vardagsrummet mot trappan för att gömma undan min sexiga lekamen på övervåningen men jag hinner inte riktigt fram utan dörren öppnas och jag lägger till med ett illvrål och grannen tittar förvånat på mej när jag slänger mej åt sidan och hysteriskt ränner upp för trappan...

Hur mycket rör sej inte på en 40+ något överviktig kvinna när hon skrikandes utan nästan något på kroppen rusar genom ett vardagsrum och upp för trappen? Hjälp!
Våran granne kommer aldrig att hälsa på oss igen! Jag har skrämt han för livet! 

Nere hör jag två karlar, min och grannen, skratta så dom nästan inte kunnde andas.
Jag tyckte inte det var lika kul kan jag lova ...pinsamt! 

När vi senare på dagen står i kö på Bygg max för att köpa penslar så kommer jag på att vi har glömt vitfärgen och jag går för att hämta den.

Vill bara inflika att jag har inte ens kammat håret den här dagen och har på mej byggarbetar stassen, vi ska ju iväg för att måla! Ingen fräching direkt!

Nåväl jag hittar burken men eftersom jag inte har glasögonen på och har bråttom att komma tillbaka till kön innan Tony betalat så läser jag koncentrerat på burken när jag skyndar mej tillbaka.
och går naturligtvis fram till fel karl och börjar närgånget fråga om han kan se om det är rätt färg..
Den raggningsrepliken gick inte hem kan jag säga! Han tittar bara på mej medans jag lite försiktigt säger oj då det var fel karl hehe pinsamt.

Och sen skrattar gubbarna i byggmax kön gott och jag ville krypa genom golvet....

Japp! så nu har jag bidragit till gubbskratt så det räcker för det här året...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0