Kärlek

Jag älskar våran baksida... Helt underbart, Grilla, morgon sol bak på altanen och kvälls sol på framsidan trevliga grannar som man kan skratta masser tillsammans med. och dom har en liten en som är högst 5 månader sååå jäla söt Han brukar hälsa på i Linnéas knä när vi sitter ute.
Bäst är mornarna att kunna tassa ut med kaffekoppen och hälsa fåglarna och träden välkommen till den nya dagen. Balsam för själen!

Jag ska köpa mej ett tält och flytta ut :o)

Jag har haft ett stort hus med masser med tomt men det blev aldrig lika rofyllt som min lilla baksida. Jag längtar bara tills jag får sätta lite färg med blommor och blader och tänk när syren häcken börjar blomma. Ååååhhh!

*hämtar genast sov säcken* Nu flyttar jag ut :o)

Leka först

Det blir korta inlägg i veckorna. Det beror ofta på att jag somnar som en liten gris i soffan innan jag hinner säga grisblink.

Tony är ute med grannarna i värmen och bygger och bygger eller det är mer dom bygger och han tittar på.
Ett bra exempel på skillnaden på våra unga alerta grannar och oss är som min granne på högra sidan så snällt påpekade för sin man. Jobba först och leka sen. Då svarade jag att Tony och jag leker först och jobbar sen. Fyy vad jag kände mej vuxen och klok :o) så gick jag in och tog fram guran hihi!
Guitar Hero! Here i come!


Maaat äta äta Maaat

Nu är jag hungrig!


:o(

Jag har ingen inspiration att gå på jobbet i dag...............
............................Men man måste ju ha pengar Jäkla skit pengar!Bara lite bättre än mej :o)


Skiit

Idiot blogg!
Ska det behöva ta en timme för att få komma in på sin blogg och kunna göra ett mini inlägg
VA VA ska det vara så? VA?

Kan det vara så??

I dag fick jag ett hysteriskt anfall och mulade i mej alla chipps och cheez balls som var kvar sen helgens bravader Och gud nåde den som försökta smaka då blev dom av med en arm eller riskerade åtminstone att få ett vasst bitmärke i tummen!

Undra om det är den tiden i månaden!


Leila bakar

En lååång dag har det blivit med friande och myys Jag fick en kokbok av mina små. Leila bakar. Antingen är det en jätte bra present. Hur mysigt är inte det att baka med sina barn Verkligen en bra morsdags present. eller så är det en liten pik att jag bakar för lite :o)

Jag tror på den första förklaringen


Frukost

Det är såå underbart att ta sin tekopp och mackor, tassa ut i trosor och t-tröja och sätta sej på altanen!!! Nu är jag lycklig igen! 
Jag älskar helt enkelt min baksida. :o)

Solen värmer gott, Ingen insyn, en liten plätt om man vill pyssla lite och se saker växa.  Ett lagomt skogsparti som ger känslan att vara på landet, hänga tvätt ute, och tusen och en småfåglar som sjunger för full hals.
HELT UNDERBART!

Här är ett kort på min frukost, Tyvärr kunde jag inte vara med för jag hade ingen som kunde ta kort (tur är väl det kanske haha) Men jag vinkar ju till er i alla fall

Vinki vink


AJ

En huvudvärk som bara blev värre och värre med sitt antiklimax på kvällskvisten. Och som inte äns vill ge sej i dag!  En handflata som jag naturligtvis måste dra över en het spisplatta det sista jag gör innan vi äter så halva näven satt fastbränd kvar på plattan Aj
Och inte gick det nå bra för Pirelli heller
En jävla skit lördags kväll helt enkelt!

Varför måste det göra så jäkla ont att just bränna sej! Det är tur att jag har aloevera hemma. en stooor klick lindrar bra!
Och hur ska det gå i morgon och jobba med hela hand flatan uppfläkt. Faans jävla skiiit!
Fast det ser ganska ok ut i dag så den kanske håller sej hel åtminstonde annars så vetifaan.

Tony och Linnéa har åkt på jobb och ute är det kanonväder. i dag ska jag tvätta resten av sängkläderna så blir jag kanske på lite bättre humör.
Konstiga nöjen man har nuförtiden :o)

Godmorgon på er!

Sol

I dag har det varit ett helt underbart väder och Tony har satt upp torkvindan så nu håller jag på att torka sängkläder dessvärre så har alla andra oxå kommit på att det är gott att grilla så jag hoppas att det inte luktar grillkorv istället för frisk sommar om min tvätt när jag tar in den i kväll

Bild från våran baksidaBuhu...

Lördag och underbart väder! lite kallt kanske men det tar sej nog framöver dagen. Solen värmer gott!
Linnéa och Tony har redan jobbat i ett par timmar nu. Dom är duktiga spec Linnéa packar och plockar bräder hela dan men hon tjänar storkovan oxå :o)

Själv ligger jag här hemma och kollar in dr.Phils tusende (heter det de) program nr 1000 och bölar över alla otroliga livs öden. Det är ganska skönt att få grina lite. Jag blir blödigare och blödigare ju äldre jag blir
Gråter på Disney filmer, Extreme home makeover, och nu Dr phil. Nu måste jag nog lugna ner mej lite
Jag tror jag går upp och skurar toan.. det kan oxå få mej att grina men av andra anledningar.. :o)


Åter igen

Fredag igen! Skönt och inget planerat...precis som det ska va! Det kunde ju bara fått vara lite bättre väder regn regn och regn...nåja det snöar ju inte iaf.
I morgon är det mellodislagern..kan bli spännande om jag orkar hålla mej vaken :o)

Vi kanske ska ta oss en sväng till nyöppnade sko punkten i Lillänge i morgon eller Max hamburgeri som oxå är nyöppnat ....Nää jag tror jag väntar tills den värsta hysterin har lagt sej.
Snart är vi oxå en riktig stad nu fattas bara Gina tricot och Ikea ...sen så!
Ha en bra kväll!
Pösselipöss

Nöjd!

I dag har jag steppat och tränat styrka i 60 min efter jobbet. jag är sååå dutti :o)
Och Lovisa ska laga mat från skratch och stöka undan. Så jag kan lugnt ligga på soffan med gott samvete och bara komma med små tillrop ibland: Är maten klar snart!? Jag håller på att hungra ihjäl hihi! Lovisa skynda dej! åhhhhh :o)

Brockoli paj med lufttorkad skinka och greksallad blir det när det är klart  Gott va!
Jag är vrålhungrig jag kanske måste ta ett päron innan maten. Lovisa får jag det? Joodå jag fick!! :o)

Till oss kvinnor som behöver lära oss dessa nya ord, och till er män som behöver förstå dom


Mycket viktigt meddelande!!!!!
Vi blir som vi tänker - då tänker vi bättre - och bestämmer oss för  att inte fastna i negativa stön över gäddhäng, celluiter och bilringar. ToppHälsa har förslag på nya, mer poetiska namn på  kroppsdelarna vi baktalar :
 
1.
Istället för dubbelhaka
SMEK-BACKE

Så mjuk, så mjuk är huden här. Ett ställe att varligt och  eftertänksamt smeka för att locka fram kloka tankar och bra beslut.

2.
Istället för rynkor
LIVSLINJER

Ansiktet är livets gästbok. Här har lycka, sorger, smärta,   skratt,  stolthet och oro lämnat anteckningar efter  sina besök.  Bär linjerna livet skrivit till dig med stolthet.
 
3.
Istället för påsar under ögonen
TÅRKUDDAR

För att de dämpar tårars fall och låter sorgen landa mjukt.
 
4.
Istället för gäddhäng
ÄNGLAVINGAR

Lite svirr under överarmarna visar att du varit med förr. Ett bevis för att du besitter lite av den överjordiska klokhet och gudomliga mognad som 20-åringar bara kan drömma om.
 
5.
Istället för ridbyxlår
GUDINNEBOLSTER

Sååå mjuka att smeka och vila mot. Kraftiga? Nej kraftfulla! Troget bär de dig genom livet.
 
6.
Istället för bilring
NJUTNINGS-SOUVENIR

Ett kvitto på att du flitigt turistat i njutningens land, tagit del av fantastiska njutningar och har vett att uppskatta livets goda.
 
7.
Istället för celluliter
AFRODITE-SKÅLAR

Som små fördjupningar att utforska för en älskares smekande händer.
 
8.
Istället för hängbröst
GODISPÅSAR

De kanske inte längre är de toppiga gräddbullar de en gång var, men oj vad mycket njutning och kärlek de har givit både partner och barn.

9.
Istället för ryggfläsk
KÄRLEKSHANDTAG

Vi importerar och direktöversätter det engelska uttrycket 'love  handles' rakt av. Greppvänliga kvinnor uppskattas ofta av de riktigt goda älskarna.

10.
Istället för tunt hår
SILKESFLUFF

Skandinaviskt skirt, mjukt och lent. Ett hår som har lätt till lek med vinden .  

 
  

 


Tokbilliga solresor & gratis reseguider! MSN Resor

Stor NinaStor Nina satt på gärsgårn och sket
Ongan kom å titta!
Stor Nina blev förbannad och skrejk
Har da allri sett ´n....... Gärsgård?


Dream on!

Tittade på du är vad du äter i går och om det inte var sån jäkla förnedrings TV så skulle jag anmäla mej..Kom hit  Anna Skipper! .....Dream on stor Nina!

Jag är så trött på mej och mitt fladdrande fläsk och på all jävla crap mat  som jag och min lilla inskrängta hjärna kommer på...Arrrggghh

Jag vill ha en kock som lagar god, nyttig och miljövänlig middag till min familj och ett lunchpaket till mej varje dag. Är det möjligtvis någon som ställer upp för 0 och inget? nehepp! Dream on baby! :o/

Det är något fel i mitt huvud som är trasigt. Jag behöver en omprogramering. Mat är inte gott. mat botar inte allt. Jag behöver inte äta som om jag aldrig skulle få mat något mer i hela mitt liv.....Varje gång jag äter!...ctrl alt del.
Så! Nu bra!..... Dream on! *suck*


Flyg och fläng

I morgon åker Linnéa till Norge med sin klass och kommer hem om tre dagar.

När vi höll på att packa som mest tänkte jag på alla ggr som vi åker hit och dit i min familj. Både vi vuxna och barnen. Mycket resande blir det.
Det är roligt på sitt sätt att flyga och flänga men jag trivs bättre hääär där jag kan sitta under min kork ek och lukta på blommorna.
 
Det är skönt att vara hemma :o)


Mamma är bäst

Min granne var ute och gick med sin 4 åriga dotter.
Hon plockade upp något från marken och stoppade det i munnen. Min granne tog saken ifrån henne och sa till henne att inte göra så.
- Varför då, frågade dottern.
- För att den varit på marken och du vet inte vart den varit, den är smutsig och kan vara full av bakterier.
Då tittade flickan på sin mamma full av beundran och frågade;
- Mamma hur vet du allt sånt där?

Uh, hon var tvungen att tänka snabbt,
-Alla mammor vet sånt här: Det är en del av mammaprovet, det måste vi veta annars får vi inte bli mammor.
Dom gick vidare en stund och min grannes dotter var tyst i 2- 3 minuter men hon tänkte mycket på sin mammas svar, så plötsligt sa hon,
- Nu förstår jag !!!! Om man inte klarar provet då blir man pappa.
- Precis, svarade min granne med ett stort leende på läpparna!'


Torkvinda och träning

Kors i taket jag har varit och tränat Step int. Och jag fick nästan en hjärnblödning på köpet men jag va dutti så det så! Och så har jag köpt mej en gräsmatta till vardagsrummet hi hi såå fint såå. En ny matta alltså en grön rya matta skitsnyggt blev det!

Och en torkvinda. Nu längtar jag tills vi ska tvätta sängkläder. Tänk att få bädda med lakan som har torkat ute. Det är ren njutning de :o)


Fladder

Nu har vi krattat, sopat, grillat och spelat guitar hero
så mina armar känns som spagetti fladdrande lik lämmar Bara så ni vet! :o)
Flappidi flapp!Gårdsstädning

 
I dag är det gårds städning.
Lovisa och jag smet in en sväng för att sätta på lite kaffe.
Vi har ont i armarna nu efter krattningen :o)
Vi får ta oss en kopp kaffe och sen ut igen.

Synd tycker jag att inte alla kommer ut och hjälper till.
 Linnéa tex hon är "trött" i dag hmmm :o) Men vi är rätt många iaf.
Nu ska jag gå upp och se om mitt barn lever!...Kaffe kanske.....Pizza

Det snöar och snöar.....*suck*
Nu åker vi och köper PIZZA så det så..lite tröst måste man ju ha! :o)

Nuuu

Efter halva dagen....undligt!

Knepig blogg

Varför kommer inte mitt inläg???

Äntligen!


Aj

I morse böjde jag mej ner över Linnéa vid frukost bordet och gav henne en hej då puss sen vände jag mej om och gav Lovisa en puss hon med och när jag helt lugnt böjer upp ryggen för att vända mej om och åka på jobbet så smäller det bara till och jag får skit ont i ländryggen... Va i helvetes skit!
Böjd som en gammal häxa som ser ut som hon gjort i byxan linkar jag mej ut till bilen och i väg på jobbet.

Sen har jag plågats hela dan.
Det går någotsånär när jag står men jag råkade sätta mej en stund för att äta på lunchen och då höll jag inte på att ta mej upp igen.
Och jag kan inte gå normalt. Det ser ut som jag lämnat en liten klick i byxan som jag försöker undvika. Snyggt!
Va i hela friden jag har ju inte gjort nått. Jag har inte lust att få något fel på ryggen. Då lägger jag mej faan ner och grinar.

Jävla skiiit! AAAARRRRGGHHH!!!

Det viktiga med att svara rätt

Sven vaknar upp hemma med baksmälla storlek XXXL.

Han tvingar sig själv att öppna ögonen och det första han ser är ett Alvedon och ett glas vatten på nattduksbordet.

Han sätter sig upp och ser sina kläder, allt rent och nystruket... Ser sig om i rummet och ser att det är i perfekt ordning, fläckfritt, städat och rent!


Tar en Alvedon och ser en lapp på sängbordet: 'Älskling, frukost står på spisen, jag gick tidigt för att handla. Älskar dig!

Förvånad stapplar han till köket. Mycket riktigt finns varm frukost och tidningen där till honom.


Deras son sitter vid bordet och äter frukost. Sven frågar: - Min son, vad hände egentligen i går kväll?'

Sonen svarar: - 'Jo, du kom hem klockan 3, aspackad och sinnesförvirrad. Du hade sönder möbler, spydde i hallen och gav dej själv ett svart öga då du gick rakt in i dörren.'


Förvirrad frågar Sven: - 'Så, varför är allt i ordning och så rent, dessutom står frukosten färdig och väntar på mig?'

Sonen svarar: - 'Aha, du undrar över det! Mamma släpade in dig i sovrummet och när hon försökte ta av dej byxorna sa du: '


Lämna mig ifred damen - jag är gift!'


Tänk vilken skillnad det kan vara mellan rätt och fel svar...


1318.se

Jag har hittat en bra sida för oss tonårsföräldrar Och kanske även en sida som kan vara intressant för tonåringar

Klicka på länken så kommer du dit   1318.se


3 år från kina och redan Beatles geni


Skryyyt

Två riktigt fina bilder på mina riktigt vackra tjejer.
Det syns ju vem dom brås på hi hi!

I give you...
Linnéa och Lovisa

                

   
       

SnöGrattis!

I dag snöade det här i Jämtlands storskogar. Jaa ni hörde rätt snö.
Det är ju bara 13 maj och Linnéa har namnsdag.
Jag, Linnéa, Lovisa och min mor firar i dag
och om min mormor och gammelmormor hade levat hade dom också firat i dag på Linnéa dagen.
Den vår dagen det snöade 2008
Fast det har ju snöat på midsommar också så varför bli förvånad :o)

Linnéa borealis

Brrrr

Vi har en grad varmt i dag en! Fyyy "stort F" Va kallt!
Jag vill inte gå ut äns hur ska jag då ta mej på jobbet!?

Solen skiner ju iaf så jag får väl masa mej iväg.

Ha en bra dag!


 


Hit å dit

Nu har ja osså flyttat
De va jobbi :o)

Måndag morgon

Redan slut som artist hur ska jag då klara den här veckan!? *gäsp*


Dans

Snabbt inlägg innan jag somnar.
Det har varit dansavslutning på Dawes i helgen och Lovisa har dansat för glatta livet
7 nummer varje föreställning
En föreställning på lördag och två på söndag.

Vi kom hem 22.00 efter en mycket bra föreställning på tre timmar
Nu är vi trötta men nöjda allihopa :o)

Lovisa i en av sina tävlingsdanskläder på våran i dag kalla baksida


image483

Sol och sommar

I går var det en helt underbar sommar dag här uppe i Jämtlands skogen 20 gr varmt och en strålande sol. 
Vi grillade naturligtvis och satt ute mest hela dan. :o) :o) :o)

Tony håller på att fixa staketet på framsidan tillsammans med grannen på kanten och alla andra grannar. Det är så roligt när dom närmsta grannarna kommer och pratar och vill hjälpa till.
Dom är så treviga här! Jag blir så lycklig :o)

Vi hade planer på att fixa staketet redan när vi flyttade in i höstas för det va hel risigt  och nu är det tre grannar till som oxå bytt staket *fniss* men det är väl ganska typiskt radhuslängor att man tävlar lite med grannen :o)
Snyggt blir det iaf!

Här kommer ett par bilder på Lovisa i solens sken på våran baksida!

   


image480

På resande fot

Har precis anlänt med nattåget från Jönköping. Där jag har varit på konferens i dagarna tre.  Jag hann inte skriva något inlägg innan jag åkte så jag hoppas ni inte tror att jag försvunnit från jordens yta.

Det har iaf varit mycket bra dagar. Intressanta föreläsningar mycket bra mat maser med vin och på torsdagens bankett så underhöll trippel and touch tills alla doktorer dansade på borden. Inte vi, vi höll oss på mattan :o)
Helt underbart väder har krönt hela veckan och när jag tittar ut genom fönstret inser jag att jag har tagit med vädret hit.
 Men man blir ganska slut av att resa så nu ska jag gå och lägga mej i min sköna säng någon timme tills barnen vaknar iaf.

God natt och god morgon

Guitar hero

Jag rockar fett he he, Bara så ni vet!
Skit kul...... :o)
Wii

Tony har shoppat :o) :o) :o)
I kväll blir det ROCKENROLL Jiiihaa! :o)

Nu är vi tilbaka från lappmarkerna

8 mil väster om Arjeplog 56 mil rakt norr ut i skog, skog och lite till skog  och mil med fjäll i den lilla fjäll byn Jäkkvik.
Där har jag varit med team 62 på skoter tävling i helgen.


Team 62 har en fullstor buss med sängplatser och tv med DVD så vi hade att göra medans Tony och Per körde.

Väl framme packade vi in oss i VIP stugan...Jaa den hette så :o) sov ett par timmar och nästa dag sken solen från en klarblå himmel och på termometer stod det 15 gr. varmt
Helt otroligt väder.
       

Sen va det back tävling hela dagen men tyvärr inga pokaler. Johans skoter brakade redan på varm körningen men som tur va är dom två som kör så det fans en skoter till låns. Det blev lite spännande ett tag
     

På kvällen tog vi en öl på stug verandan i solen och sen bar det  av på bankett i lifthusresturangen god mat och trevligt sällskap men inte så bankett likt kanske :o) Roligt hade vi iaf.
       

Sen blev det efterfest i vip stugan och Gina, Per,  Anna och Johan lekte alla på alla :o)
 

Tony och jag har googels bränna och rand på underarmarna vi är såå fina nu!
Tack! Tack som faan! :o) Till team 62.

Ett nytt

En ny dag igen...konstigt :o)


Lite trött är jag i dag efter en hel kväll ute på byn med Maggis. Kul va det! Det va längesen jag skrattade så mycket. Tack för det  Maggis :o)  men nu är det är bara att ladda om för nu bär det av mot vintern up up and away!
Skotertävling, bankett och heeela köret! Jaha! Nu ska jag packa!
se ya!

Så här kul hade vi!  Thihi

     

Nu Så

Nu är jag hemma kl är 02.51 jag lever och slapp skjutts av en neger..flåt mörkhyad :o) fast han va trevlig men jag åker inte med okända pyss och god natt

Tony is the best hi hi ,o)

partyy

Nu ska vi gå på krogen maggis och jaaa hi hi
se you so long

Stolt mamma

I dag är en ny dag....igen :o)

Undra vad jag ska bjuda på i kväll. Maggan kommer hit. Kanske något lättspytt hehe Nääe fy vad dum jag är men lite roligt är det iaf *fniss*

Hon sover fortfarande så jag vet inte hur det mås men det visar sej :o)

I går va jag på stan och "föräldravandrade"  Kändes lite överflödigt för min äldsta som fyller 18 i juni va på fest och hade inga planer på att dra på stan och min yngsta va så lycklig för hon hade hittat en kompis som inte skulle dricka. Vi träffade dom och kompisens föräldrar vid majbrasan. så det va lugnt.

Lovisa moppade hem vid elva halv tolv och Linnea kom hem halv två.
Det känna skönt att ha tjejer som tänker :o)
I love you!

RSS 2.0