Mer kärlek till folket!

I dag är jag hemma och är sjuk. Andra dan med migrän ..så det börjar att ge sej.
Det va längesen som jag hamnade under skallebanken men det har varit minst sagt lite hektiskt den senare tiden både hemma men framför allt på jobbet.

Jag vet inte vad som har hänt! Det kan ju förståss bero på alla extra mottagningar som vi har och ska fortsätta att ha hela året verkar det som utan förstärkning från våran sida.
Jag känner mej stressad redan innan jag har kommit dit. Stressad över att vi inte ska hinna med det späckade dagsschemat + dom extra akuta us. som alltid droppar in. Stressad över att jag inte ska hinna sluta i vanlig tid. att jag inte ska hinna göra vad jag vill på min fritid Mitt liv är inte jobbet,!!

Arbetet är en viktig del i mitt liv men jag lever inte för att jobba. Det viktigaste jag har i mitt liv är utanför jobbet
Mina underbara änglar Linnéa och Lovisa. Jag hoppas att ni vet hur stolt jag är över att ha så fina barn och att ni vet hur otroligt viktiga ni är i mitt liv.
Att få vara mamma ser jag som den viktigaste uppgiften i mitt liv. Och dessutom så tror jag att jag gör ett jäkla bra jobb fast det  inte är så  lätt att hantera tonåringar alla ggr men jag har ett motto...Jag ger aldrig upp och jag kommer alltid att bry mej vare sej ni vill eller inte!
+Jag kommer att älska er till the end off time och lite till  :o) pyss

Dessutom har jag förmånen att ha träffat en lyhörd, varm och omtänksam man som jag får dela mitt livsstretande med.
Tony Jag älskar dej! Megamassrer!      

Nu börjar min blogg få lite fjortis varning...Jag älskar dej förevigt, Du är mitt allt , Du och jag forever...*skratt*..
JAA men så är ju i livet! Man ska tala om för varann att man älskar och veta att man är värd att blir älskad.. för den man är.....VIKTIGT!

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Linnéa.

jag älskar di gmamma och du är världens bästa mamma. Jag ska bli en lika bra mamma till mina barn som du är mot mig. :) Puss

2007-03-20 @ 17:14:25
URL: http://www.keewlalinnea.webblogg.se/
Postat av: Mamman

Du kommer bli en kanonmamma..Helt klart! puss tillbaka

2007-03-20 @ 17:27:05
Postat av: Maggan

Spännande, nu kommer jag och kollar in dig varje dag.Jag älskar bloggar!!!

2007-03-20 @ 21:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0