Tok tant träning

I dag ska vi prata om gamla tanter som tok tränar och varför!

Tanter över 40 ska inte tro att dom är lika atletiska och har lika mycket energi som 17 åringar inte ens som 25 åringar.
Tanter får krampanfall av stepbrädor och ett flås som blåser omkull höghus dessutom så svettas dom litervis. Halkvarning utfärdas .
En positiv sak med 40 åringar som tränar är att alla andra som medverkar i step passet tycker att dom är proffs jämfört med tanten som kommer av sej hela tiden pga att hon inte hinner med i koreografin och att hon är nära att dö av mjölksyre förgiftning

Dessvärre är det ganska kul både för tanten och den på passet som lyckas att se vansinnet glimma i hennes ögon av den enorma tjurighet som sprider sig i hennes okontrollerbara armar och ben, och se när hon brister ut i ett hysteriska skratt över att hon känner sej som en vild sprattelgubbe som fastnat i sirap. Och kanske snubblar hon och glider en liten bit på näsan  nästa gång. Det kan bli kul att kolla in :o)

Varför tränar då denna varelse
För att hon tycker att det är skit kul och för att hon älskar känslan när dom drar på volymen och ut ur högtalarna pumpar  en kanonlåt som låter hennes kropp fyllas av endorfiner och en lyckokänsla som toppar det mesta Givetvis kommer hon oxå att bli lika snygg som när hon va 20
I alla fall så kommer hon förhoppningsvis att må lika bra som när hon va 30.

image156

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0