Ont i knä

Maggan jag tror att du har smittat mej med ditt knäonda. Fyyyy dej!

I går kväll sa jag till Tony straxt innan vi somnade -konstigt va ont i knä ja har. Nå ja jag somnade iaf och vaknar mitt i natten av att jag har så jäkla ont att tårarna sprutade fast jag låg helt still. Helt sjukt ont va det.
Efter några timmars plåga masade jag mej ner och rotade fram en ipren fast jag trodde mer det skulle behövas minst 40 kilo morfin till mitt cancer drabbade knä

Efter 20 minuter lyckades jag faktiskt somna och fick sova i en halvtimme sen va det dags att kliva upp men då va det mer normalt ont. Det vill säga det gjorde ont när jag belastade eller rörde på mej.
så in med en Ipren till och sen har jag jobbat hela dan. Ju mer jag rör på mej desto mindre ont gör det så nu bävar jag lite för att vila. Knät är svullet oxå så det är väl det som gör ont, att det sväller när jag är stilla!

Jag bara undrar vad jag har gjort!!

Kommentarer
Postat av: Anita

Onda knän som smittar - det var inte dåligt! ;O)

2009-01-09 @ 07:36:14
URL: http://jamtlandspower.webblogg.se/
Postat av: Maggan

Du har inte sprungit efter en taxi kl 03.00 på morgonen, halkat och satt dig samt töjt ut bakre korsbandet iallafal.. Tveksam till att Artros smittar ;). men du fåååår skylla på mig ändå. Fååå Däää!

2009-01-09 @ 12:44:59
URL: http://maigiz.webblogg.se/
Postat av: Nina

jooo då det är högst smittsamt

2009-01-10 @ 10:25:38
URL: http://ninast.webblogg.se/
Postat av: Maggan

Ja, jag får väl lita på dig, det är ju du som arbetar inom vården. Visserligen inte med knän utan med ändtarmsöppningen(eller nåt) men du vet säkert bäst ändå, tror jag.

2009-01-10 @ 14:38:33
URL: http://maigiz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0