Varför stjäla mobiler?

Hur idiotiskt är det att tro att man kan använda stulna mobiler! Det är knappast någon som kan ha missat att man naturligtvis spärrar både sim kort och hela mobilen om den kommer bort.
Visserligen så tappade Lovisa den på skolan och någon där kanske tror att den går att använda. Tji fick dom!

Det är andra gången den blir stulen. Förra gången så gick det så långt att hon som tog den blev dömd för stöld, 15 år gammal. Varför ljuga!? Man kommer inte långt med det i livet!

Mobilen gled ur Lovisas ficka. Tio min senare upptäckte hon att den va borta, hon skyndade sej tillbaka men telefonen va naturligtvis inte kvar.
Hon ringde och någon svarade och la sen på. Hon ringde två ggr till den andra gången så va det upptaget sen va telefonen avstängd Jäkla snorungar ge tusan i andras grejer. Jag blir tokig! Dagens ungdom har inte mycket respekt för varken sej själva eller andra.

Jag tycker att ungdommar/ungar ska få betala skatt det är ju faktiskt dom som förstör mest!
Det känns surt att dom inte kommer att fatta hur idiotisk det är att stjäla och förstöra och att det är faktiskt dom som får betala sin egen skit så fort dom börjar jobba eller ännu värre andras.

Jag är iaf jäkligt trött på att betala för andras ungar. Jag köper inte mobiler, dvd filmer och annat för att andra barn ska ha. Jag har ju knappt råd att ge mina det dom behöver.

Arrgghh! Arg och ledsen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0